3060 Pásztó

Rólunk - Dudás Csaba Asztalos - Egyedi bútorkészítés

Awesome Image

1000+

Elégedett ügyfél

Néhány szót magamról

Egyedi konyhabútorok, asztalos munkák, gardróbok, fürdőszoba bútorok, előszoba bútorok, faszerkezetes építmények, felújítás és javítás.

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: egy magas színvonalú bútorasztalos műhely vezetőjeként, aki már 1992 óta a szakma szerelmese. Balassagyarmaton szereztem meg a szakmai alapokat, és azóta is folyamatosan törekszem a kiválóságra. Hiszem, hogy egy bútor minősége és az általa sugárzott kifinomultság teszi otthonunkat igazán egyedivé. Ezért vállalkozásom alapelvei a minőség, megbízhatóság, pontosság és korrektség. Ezek mentén kínálok szolgáltatásokat magánszemélyeknek, közintézményeknek és vállalkozásoknak egyaránt, az ország bármely pontján.

Személyre szabott bútorok készítése

Tudom, hogy minden tér és minden ember egyedi. Ezért különös figyelmet fordítok arra, hogy bútoraink megfeleljenek az elképzeléseidnek és illeszkedjenek otthonod vagy irodád, üzleted stílusához. Legyen szó modern, laminált bútorlapokról, amelyek a legújabb technológiáknak köszönhetően már alig különböznek az igazi fatól, vagy a hagyományosabb, tömörfa vagy furnéros megoldásokról, minden esetben a legmagasabb minőséget biztosítjuk.

Egyedi megoldások, kisebb munkák

Tisztában vagyok vele, hogy az otthon karbantartása során előfordulhatnak kisebb, ám gyakran időigényes feladatok is, mint például nyílászárók, bútorok javítása. Vállalkozásom ezekre a kihívásokra is készen áll, célunk a teljes körű megelégedettség biztosítása. A pontos felmérések és a folyamatos kommunikáció révén igyekszünk a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozni neked.

Awesome Image

Egyedi

bútorok

Miért válasz minket?

Vállalkozásunk tevékenységi területe főként Nógrád vármegye, Budapest és annak vonzáskörzete, de az ország egész területén vállalunk megbízásokat.

  • Több mint 30 év tapasztalattal rendelkezünk az asztalos szakmában
  • Helyrajzi fekvéstől függően, akár ingyenes felmerés, ajánlatadás
  • Garantált minőség, kedvező áron!
  • Egyedi bútorok készítése
  • Igény esetén látványterv készítése